Cadeau-Mandjes22 is een enthousiast familiebedrijf van creatieve mensen, die met geven en ontvangen van een cadeau graag een speciaal en uniek moment willen creëren.

Alle cadeau, cadeaumanden, kraamcadeau, vazen, sfeerkaarsen, schemerlampen, en overige artikelen zijn 100% handgemaakt en alle artikelen krijgen onze optimale aandacht en verzorging. 

Leuke Cadeaus

Een cadeau geven is een speciaal en persoonlijk moment waarmee u laat zien dat u iemand waardeert. Het ontvangen van een cadeau geeft een bijzonder gevoel. Wij maken dit moment nog specialer met onze voor dit doel ontworpen en handgemaakte unieke cadeautjes.

Wij zijn Baia en Natia Akhvlediani, twee zussen uit Purmerend die een aantal jaar geleden vanuit Georgië naar Nederland zijn gekomen Onze moeder is 22 jaar geleden gevlucht naar Nederland tijdens de Russisch-Georgische oorlog.

Tot ons verdriet is zij, na een dappere en moedige strijd, in 2021 aan de gevolgen van kanker overleden. Voor ons en onze gezinnen was en is zij een voorbeeld van een fantastisch mens, moeder en oma.

Haar overlijden heeft ons ondanks het intense verdriet ook een financiële zegen gebracht door haar nagelaten erfenis aan ons.

Wij dromen er al jaren van om ooit een eigen familiebedrijf te kunnen starten in Nederland. Dankzij de erfenis van onze moeder konden wij onze droom waarmaken.

De woning van mijn moeder bracht een mooi startkapitaal voor ons op. Zodoende konden wij de kosten die bij het starten van een bedrijf komen kijken, zelf financieren.

Samen hebben wij veel werkervaring opgedaan sinds wij hier wonen en zijn wij creatief ingesteld. Omdat wij ervan houden om vrienden en familie blij te maken met zelfgemaakte mandjes gevuld met allerlei cadeautjes erin en wij steeds complimenten kregen voor het resultaat, kwamen wij op het idee om een eigen bedrijf te starten waar wij deze cadeaumandjes voor meer mensen konden maken.

Met trots willen wij u kennis laten maken met ons familiebedrijf dat wij genoemd hebben: “Cadeau-mandjes22” Onze missie is om te bereiken dat er bij het geven en/of ontvangen van onze cadeaumandjes er een uniek en speciaal moment ontstaat of gecreëerd wordt.

Alle cadeaus (manden, vazen, sfeerkaarsen, schermerlampen en overige artikelen) zijn 100%, en met veel liefde, handgemaakt.

Er is keuze uit verschillende thema’s en er is iets voor hem en voor haar, bijvoorbeeld: Verjaardagen, bruiloften, voor op kantoor, voor thuis of voor speciale gelegenheden.

Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen wij de manden (andere opties) volledig aanpassen naar uw wensen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën.

Onze producten zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten zoals, jute, bamboe, katoen, papier, natuursteen enz.

Wij kunnen ook zonder extra kosten namen of initialen aanbrengen op de cadeaus.

Onze vazen zijn van binnen gekleurd met acrylverf en van buiten bedekt met jute en katoendraad (ook handgemaakt). Deze zijn gevuld met bijpassende droogbloemen die wij ook kunnen aanpassen naar uw eigen interieur en/of smaak.

Wij bewerken ook uw eigen vaas of lamp als u dat wenst.

Mis de nieuwsbrief van Cadeau-mandjes22 niet!
Meld je aan en ontvang inspiratie, tips en exclusieve aanbiedingen.Email

Kraammand-Apolo

Het is ook mogelijk om de naam van de baby of een andere koosnaampje te bedrukken op elk gewenste artikel in de mand (géén extra kosten!)

Onze 100% handgemaakte cadeaumanden zijn van milieuvriendelijke producten:

Tegen meerprijs is het mogelijk om extra product(en) toe te voegen.

blue boy Apolo web scaled 1
https://www.artstudio22.nl/product-category/kraammanden/
heart kombo web 768x553 1

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *