cadeau-mandjes22/shop

Cadeau-Mandjes22 is een enthousiast familiebedrijf van creatieve mensen, die met geven en ontvangen van een cadeau graag een speciaal en uniek moment willen creëren.

  Alle cadeaumanden, Art-Cadeau, Kraam cadeaus, vazen, sfeerkaarsen, schemerlampen, en overige artikelen zijn 100% handgemaakt en alle artikelen krijgen onze optimale aandacht en verzorging. 

Bij Cadeau-mandjes22 vind je cadeaus voor hem & haar, kraampaketjes en voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften maar ook erg leuk voor op kantoor. Bij cadeau-mandjes22.nl koop je snel en gemakkelijk cadeaus waar je echt blij van wordt. Qua assortiment streven wij ernaar om cadeaus aan te bieden waar je wat aan hebt, die mooi ontworpen zijn en waar je iemand echt een plezier mee doet.

Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij de manden volledig aanpassen naar uw wensen, zodat de manden,schemerlampen,,sfeerkaarsen en vazen perfect passen in uw interieur! Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën!

Showing 1–12 of 261 results